Kehadiran Hotmail yang lebih canggihMicrosoft kini sedang mencuba untuk membuat Hotmail yang bergaya serta layak digunakan oleh sesiapa sahaja. Web mail ini akan segera berubah dalam waktu terdekat ini. Tetapi tarikh keluarannya tidak diketahui lagi.

Microsoft akan memberikan pendekatan baru ke atas Hotmail yang dipercayai akan membuat Hotmail lebih unggul dibandingkan dengan pesaingnya yang lain iaitu Yahoo mahupun Google.

"Upgrade" itulah yang diharapkan akan tersedia secara automatik dengan menyunting pesanan masuk ke dalam kategori yang berbeza iaitu kepada ruangan pengguna dan jaringan sosial yang digunakan. Hotmail juga akan menyediakan preview foto, video dan material lain yang masuk ke email tanpa harus membuka lampiran atau meng-klik link.

Selain itu, ia juga akan ditambahkan dengan fungsi yang cukup bagi mempermudahkan dalam mengirim foto, video, dokumen, dan lampiran lain ke e-mail penerima. Selain itu juga, ia akan membuatkannya lebih mudah untuk digunakan .

Perubahan baru itu memungkinkan pengguna mendapat penjimatan masa dalam mengelola inbox email.Malah, lebih banyak masa dapat dinikmati dalam menyunting isi pesanan.

Oleh itu, nantikan keluarannya dan rasailah kelainannya...


by,

0 Response to "Kehadiran Hotmail yang lebih canggih"

Catat Ulasan

Nanged Clik..;)