Sunday, 16 January 2011

HP Envy 17 3DHewlett-Packard (HP) menawarkan sensasi baru untuk hiburan digital tiga dimensi melalui kehadiran siri terbaru notebook premiumnya, HP Envy 17' 3D.

Jika disentuh, dengar, lihat, dan rasakan, maka Anda akan menemui paduan istimewa antara material yang berkualiti tinggi, teknologi tercanggih dan inovatif, serta design yang elegan.

Siri HP Envy 17 3D terbaru beserta aksesori ini dijanjikan bakal menjadi keajaiban yang akan memuaskan pengguna menerusi teknologi 3D mahupun suara berkualiti studio, amat sesuai dinikmati ketika di rumah ataupun pada on the go (mobile).

Notebook ini mempuyai teknologi BeatsAudio dan sebuah subwoofer HP Triple Bass Reflex sehingga memiliki kekuatan dan performane yang menghadirkan pengalaman entertainment jauh berbeza daripada notebook lain.

Sementara teknologi 3D nya akan membawa dimensi baru dalam pengalaman menonton di layar selebar 17,3 inch yang nampak seperti realiti.

Notebook kelas atas ini memiliki saiz hardisk yang sangat besar, iaitu 2 terabyte. Sehingga pengguna boleh menyimpan koleksi hiburan digital high definition (HD) favorit mereka.

HP Envy 17 3D termasuk ke dalam siri notebook premium yang diperkuatkan menerusi rangkaian prosesor Intel Core i7 dengan Intel Turbo Boost Technology malah mempunyai memori 8, serta grafik ATI Radeon HD 5850 1 GB.


Sensasi HP Envy 17 3Dby,

No comments:

Post a Comment